Vi er på utkikk etter en treningsmotivator med glimt i øyet og ambassadør for en aktiv hverdag, kanskje er dette deg?

Vi søker en instruktør til vår treningsgruppe GymX Styrke, og er dermed på utkikk etter en dyktig gruppeinstruktør. Går du med en instruktørspire i magen og har lyst til å gi våre medlemmer den beste starten på uken? Vi søker deg som kan ha en styrketime en kveld i uken (mandager kl 20.00, dag og tid kan diskuteres). Brenner du for trening og spesielt funksjonell styrke og har lyst til å bli en del av vårt team?

GymX styrke trener i basishallen i Ørlandshallen eller utendørs på Brekstad. Inne i hallen er det en egen styrkeavdeling med 2 knebøystativ, kettlebeller, manualer, ulike treningsstrikk, ribbevegger, et gulv dekt av myke matter og turnutstyr. Som instruktør står du fritt til å velge utstyr.

Send oss en søknad i dag! Vi vurderer søknader fortløpende.

Søknad med hvorfor du er den rette personen og erfaringer sendes til dagligleder@orlandturn.no
Tiltredelse: Etter avtale
Merk søknaden: GymX Styrke

Ta kontakt med Kaja Norum om du har spørsmål, dagligleder@orlandturn.no

Slideshow, Ukategorisert