Om Ørland Turnforening

Ørland Turnforening er en turnklubb for hele familien. Vi tilbyr turnpartier fra det året man fyller 4 år og breddeaktivitet opp til voksne. I tillegg har vi også flere konkurransepartier for de som ønsker å satse på turn og trene flere ganger i uken. Alle i klubben skal få god oppfølging på det nivået man er på og for de ambisjonene man har. Om du ønsker å trene turn en dag i uken fordi at vennene dine trener der, eller om du ønsker å bli norgesmester.

Ørland turnforening sin historie.

Ørland Turnforening ble stiftet i februar 2011 av Roy Johansen og Andreas Erikstad-Meyer. Turnforeningen startet opp i den gamle gymsalen på Grande Garten skole med 31 utøvere det første året og treninger to dager i uken. Det var ikke så mye turnutstyr å oppdrive den gangen og vi hadde en trampett, en hjemmelaget tjukkas og 5 grønne gymsalmatter.

Klubben vokste fort og fikk etterhvert flere medlemmer som var innom gymsalen på grande. Klubben gjorde det gost i konkurranser allerede høsten 2012 og ble da kretsmestere. Og en 5 plass i Senior NM året etter.

Vi har også trent i gymsalen på Opphag skole der vi holdt til i et års tid før vi i 2014 tok i bruk gymsalen på grande igjen. Det ble jobbet mye dugnad for å få penger til turnutstyr og utøverne deltok da på husmaling og flaskeinnsamling for å få inn penger.

I tillegg har vi vært arrangør for flere store konkurranser som kretsmesterskapet i 2012, 2013 og 2016 og Midt-Norsk mesterskap 2018. Ørland sommercamp er også et stort arrangement som er blitt arrangert på Ørland hver sommer siden 2015.

I 2015 gikk vi inn i en leieavtale med eierne av Gymsalen på grande grten skole om å leie gymsalen på heltid og fikk samtidig gjennom en stor søknad hos Gjensidigestiftelsen som bidro til at vi kunne handle inn det vi trengte av turnutstyr. Og bygde dermed om gymsalen til Norges miste turnhall.

Landslag…….

NM…….

Ørlandshallen……

status nå…..