Vi ønsker Mikkel Vitting Petersen velkommen som ny hovedtrener i klubben. Han har nå signert kontrakt for et år, men han ser ikke bort fra å bli lengre sier han.

Mikkel er 20 år og kommer fra Viborg i Danmark, han har viet hele sitt liv til turn og har vært meget engasjert både i oppvisningsgymnastikken i Danmark men også som utøver og trener på et høyt nivå i Team Gym. Han har som utøver flere medaljer fra danske mesterskap og et sølv i Nordisk de siste årene vært med som utøver på det danske laget Gjellerup sdr. Som trener hat han også ført rekrutter til medaljeplass flere ganger.

Han kommer til å ha hovedansvaret for alle treningene på våre breddepartier og blir en del av trenerteamet på team gym. Klubben har brukt mye tid til å finne en ny trener etter at vi lyste ut stillingen i mars, og det har til sammen vært syv søkere på jobben.

Mikkel er allerede kommet til Brekstad, men grunnet korona er han satt i karantene, slik at vi er på den sikre siden. Han gleder seg til å komme i gang med treningene, og til å bli bedre kjent med klubben og folkene på Ørland.

Slideshow