Oppstart 2021

Vi gleder oss til å starte opp igjen i uke 2, og har i år masse ledig plasser på våre partier. Påmelding gjøres via vårt medlemssystem Rubic. Info om Rubic finner dere her: https://orlandturn.no/?page_id=2398 (info fra høst 2020)

Påmelding til vårens nye partier må også gjøres av tidligere medlemmer som var med i 2020.

Her er vårens treningstider:

Digitalt Mesterskap i Troppsturn

Midt-Norsk Mesterskap skulle i utgangspunktet gjennomføres i Ørland Sparebank Arena 14. og 15. nov. Men som en rekke andre konkurranser i år, ble også denne avlyst.

Men konkurranse skulle det bli like vell, og vi bestemte oss for å gjennomføre konkurransen digitalt. Det vil si at alle lagene i kretsen skulle filme sine konkurransegjennomføringer på trening og sende det inn til bedømming. Alle filmene ble samlet sammen til en stor film som senere ble sendt ut til lagene som deltok, slik at de kunne se konkurransen i sin helhet og følge resultater og plasseringer fortløpende. Dette var en helt ny måte å gjennomføre en turnkonkurranse på, men fungerte bra.

Det er viktig at utøverne har noe å trene opp imot, da det gir motivasjon å kunne måle seg med andre, se hvor flinke man er blitt og hvor flinke de andre er.

Det ble til sammen sendt inn 90 videoer og nesten 250 deltagere deltok på det digitale mesterskapet. Det ble konkurrert i klassene Rekrutt, Junior og Senior. Junior og senior var også delt inn i tre klasser, kvinner, herrer og mix.

Ørland gjorde en god innsats og tok med seg hele 5 medaljer!
1 gull, 1 sølv og 3 bronse.

Her finner du link til konkurransen

Rekrutt
Pulje 1: https://youtu.be/wrCkVK43w0A
Pulje 2: https://youtu.be/Vo4A08mWDHo
Junior
Damer: https://youtu.be/uZHjsaV5KUw
Herrer: https://youtu.be/FR0RvnA47fo
Mix: https://youtu.be/fIVyTMSmlCw (Virker midlertidig ikke)
Senior
Damer, Herrer og Mix: https://youtu.be/V2huK6yoAOI (Virker midlertidig ikke)

Her er noen bilder fra di forskjellige »konkurransearenaene»

Påmelding til vårens partier er klare.

Vi åpner nå opp for påmelding til vårens partier 2021. Vi åpner først opp fra 11.12.2020- 18.12.2020 for våre medlemmer. Fra den 19.12.2020 åpner vi for nye medlemmer på de partiene som ikke er fylt opp.

Påmeldingen finner du her: Rubic (Søk opp Ørland turnforedning i arrangør fanen, så kommer alle partier opp).

Våre aldersstyrte partier følger kalenderåret og har opprykk ti neste alderstrinn i januar. Alderen på partiene styres av det året man fyller (f.eks Gymlek 6 år, det året man fyller 6).

Partier som er våren 2021 er:

Breddeturn

Gymlek 5 år

Gymlek 6 år

Bredde jenter 7 år

Bredde gutter 7-9 år

Bredde jenter 8-9 år

Bredde jenter 10-12 år

Bredde gutter 10-12 år

Bredde ungdom 13-17 år

Teamgym (konkurranseparti/uttak)
Temagym aspirant
Teamgym rekrutt
Teamgym junior
Teamgym senior

GymX – voksenturn 18+ (ikke åpent for påmelding enda)

GymX -Yoga med Linda

GymX-Zumba med Ann

GymX-Bodybalanse med Ann

Har barnet søsken i klubben tilbyr vi søskenrabatt, 25% på den billigste treningsavgiften. For å aktivisere den må du sende mail til dagligleder@orlandturn.no med tema søskenmoderasjon og oppgi fult navn på alle barna i klubben. Mail sendes etter påmelding er gjennomført og før betaling.

Vi bruker rubic som medlemssystem. Etter at barnet er meldt på og du har bruker i rubic, laster du ned «laget mitt». Der håndteres alt av påmeldinger i fremtiden, betaling, betalingshistorikk, treningstider og kommunikasjon med trener og klubben.

Betaling til partiet er bindende, vi refunderer ikke treningsavgift som er betalt.

Hvis det er utfordringer, ta kontakt på mail dagligleder@orlandturn.no.

Vi gleder oss til et nytt og herlig turnår med dere gamle og nye gymnaster.

Mvh Guro Kjersheim Skogen

Daglig leder

Ny daglig leder på plass

Det var mange gode søkere på stillingen og Ørland Turnforening har nå landet på Guro Kjersheim Skogen som ny daglig leder. Guro har vært aktiv turner selv og har i mange år vært engasjert i klubben som oppkvinne og trener. Med lang ledererfaring i tillegg til administrativ og økonomikompetansen, vil hun være en viktig brikke i drift og videre utvikling av klubben. Det blir en glidende overgang fra Kaja til Guro de neste ukene.

Vi vil samtidig takke Kaja som har vært med oss i flere år nå, hjulpet oss gjennom en enorm medlemsvekst og innføring av nye administrative systemer.

Mer info om når Guro tar over helt kommer.
Hilsen Styret ØTF.

Vi søker ny daglig leder

Ledig stilling som daglig leder

Ørland Turnforening søker ny daglig leder i en 40% stilling. Dette er en spennende jobb i en turnforening i vekst, der man får sitte i førersetet og være med på å bygge opp en viktig aktør i lokalsamfunnet.

Hovedoppgaver

  • Daglig medlemshåndtering
  • Økonomioversikt og fakturering
  • Organisering av arrangementer
  • Utvikling av klubben

Krav

Man må være strukturert i sine arbeidsoppgaver og kunne planlegge godt, da det er perioder med mindre arbeid og perioder med oppgaver som krever hyppig oppfølging, som for eks. i oppstarten av en sesong eller i forkant av et stort arrangement lokalt.

Man må ha en grei digital erfaring og kunne sette seg inn i følgende digitale plattformer

  • Rubic medlemssystem
  • Visma eAccounting regnskapssystem
  • Kunne håndtere vår hjemmeside og sosiale medier

Man bør ha erfaring fra administrasjon eller annen organisasjonsarbeid i tillegg til generell kjennskap innen regnskap og økonomi.

Arbeidstid og lønn

Det ligger en stor grad av frihet i forhold til arbeidstid i stillingen, dette blir man enig om i forkant av en ansettelse.

Lønn i en 100% stilling i turnforeningen har et lønnsspenn fra 430.000-480.000 NOK i året. alt etter erfaring og kompetanse og denne stillingen vil da ligge på 40% av dette. Det kan bli muligheter for å øke stillingsprosenten hos daglig leder.

Snarlig tiltredelse.

Søknad og cv sendes til roger.rostad@icloud.com innen 16.10.2020

Ved spørsmål kontakt styreleder Roger Røstad på tlf: 95810848 eller sportslig leder Andreas Erikstad-Meyer på tlf: 90712704

Ønsker du en aktiv høstferie for dine barn? =)

Høstferiecamp

Ørland Turnforening inviterer til høstferiecamp i turnhallen 05.-09. oktober

Vi har kun 40 plasser og vil derfor i første omgang tilby dette for våre breddeutøvere da de mistet fredagstilbudet sitt dette semesteret. Etter påmeldingsfristen er gått ut vil vi tilby resterende plasser til utøvere på teamgym aspirant og rekrutt. Vi lover en aktiv vinterferie hvor vi skal ha det kjempegøy med leker, konkurranser og turning i turnhallen.

For at gymnastene skal få en god start på dagen legges det opp til at man kan ta med seg frokosten sin og spise i hallen. Levering kan skje mellom 0700-0900. Kommer dere kl 0900 må de ha spist før dere kommer. Smør lunsj og ha med noe frukt eller nøtter til mellommåltider for hele dagen! Grunnet korona kan vi ikke servere noe mat denne gangen.

Elevene må hentes innen 1600.

TIMEPLAN 
TidAktivitet
0700-0900Levering, frokost og rolig morgenaktivitet
0930-1130Lek og moro
1130-1230Lunsj
1230-1600Lek og moro

Ta med:

Rent treningstøy, varmt tøy til vi har litt roligere aktiviteter eller skal ut for å trekke litt frisk luft, vannflaske, frokost og lunsj.

Dere velger selv hvilke dager barnet skal delta.
Pris pr dag er 200.- pr barn.

Påmelding for breddeutøvere innen 24. sept (Gjøres i Rubic)
Trykk deg inn på menyen i Rubic appen (øverst til høyre), velg så påmeldinger, bla deg nedover på siden til du finner Høstferiecamp, trykk påmelding. Da kommer du til en nettside med info om campen. nederst der trykker du påmelding for så og velge hvilke dager du ønsker. Pass på at det er riktig barn du melder på 🙂

Åpner for eventuell påmelding av resterende plasser 25. sept for aspirant og rekrutt.

Hovedtrener blir Mikkel Vitting, i samarbeid med flere av våre ungdomstrenere.
Har dere spørsmål, ta kontakt med Andreas på 90712704 eller mail meyer.gymnastikk@gmail.com

StiftSkolen

Har du lyst til å lære deg stift? Vi starter opp et kurs i stift for de som vil, hver fredag i 4 uker fremover i turnhallen. (11. 18. 25. sept. Og 2. Okt.) Dette kurset er beregnet til våre breddeutøvere. Og koster 250,- 

Fredager kl. 16:00-17:00: Bredde jenter og gutter 7-9 år

Fredager kl. 17:15-18:15: Bredde jenter og gutter 10-12 år og bredde ungdom 13-17 år

Kurset vil gå i dybden i en stift og det vil bli fokus på forståelsen av trikset ned til minste detalj. Mange av dere vil kanskje lærer dere stift på disse ukene, men selv om noen kanskje ikke klarer å mestre stift etter kurset, så vil han/hun ha veldig gode forutsetninger til å fortsette å øve på stift etter endt kurs. 

Kurset blir ledet av Mikkel Vitting. Mikkel har et godt rykte på seg for å ha fokus på mestring og lek så dette blir garantert lærerikt.

Påmelding i Rubic.

Instruktør til GymX Styrke ønskes!

Vi er på utkikk etter en treningsmotivator med glimt i øyet og ambassadør for en aktiv hverdag, kanskje er dette deg?

Vi søker en instruktør til vår treningsgruppe GymX Styrke, og er dermed på utkikk etter en dyktig gruppeinstruktør. Går du med en instruktørspire i magen og har lyst til å gi våre medlemmer den beste starten på uken? Vi søker deg som kan ha en styrketime en kveld i uken (mandager kl 20.00, dag og tid kan diskuteres). Brenner du for trening og spesielt funksjonell styrke og har lyst til å bli en del av vårt team?

GymX styrke trener i basishallen i Ørlandshallen eller utendørs på Brekstad. Inne i hallen er det en egen styrkeavdeling med 2 knebøystativ, kettlebeller, manualer, ulike treningsstrikk, ribbevegger, et gulv dekt av myke matter og turnutstyr. Som instruktør står du fritt til å velge utstyr.

Send oss en søknad i dag! Vi vurderer søknader fortløpende.

Søknad med hvorfor du er den rette personen og erfaringer sendes til dagligleder@orlandturn.no
Tiltredelse: Etter avtale
Merk søknaden: GymX Styrke

Ta kontakt med Kaja Norum om du har spørsmål, dagligleder@orlandturn.no

Ny hovedtrener på plass

Vi ønsker Mikkel Vitting Petersen velkommen som ny hovedtrener i klubben. Han har nå signert kontrakt for et år, men han ser ikke bort fra å bli lengre sier han.

Mikkel er 20 år og kommer fra Viborg i Danmark, han har viet hele sitt liv til turn og har vært meget engasjert både i oppvisningsgymnastikken i Danmark men også som utøver og trener på et høyt nivå i Team Gym. Han har som utøver flere medaljer fra danske mesterskap og et sølv i Nordisk de siste årene vært med som utøver på det danske laget Gjellerup sdr. Som trener hat han også ført rekrutter til medaljeplass flere ganger.

Han kommer til å ha hovedansvaret for alle treningene på våre breddepartier og blir en del av trenerteamet på team gym. Klubben har brukt mye tid til å finne en ny trener etter at vi lyste ut stillingen i mars, og det har til sammen vært syv søkere på jobben.

Mikkel er allerede kommet til Brekstad, men grunnet korona er han satt i karantene, slik at vi er på den sikre siden. Han gleder seg til å komme i gang med treningene, og til å bli bedre kjent med klubben og folkene på Ørland.

Ørland Sommercamp 2020

Vi kan med glede informere om at det blir sommercamp for bredde utøverne våre i år!

  1. CAMP 6.-7. August for bredde 10-12år og bredde ungdom (5.-10. klasse)
  2. CAMP 8.-9. August for bredde 7-9 år (2.-4. klasse)

Kun 40 plasser pr. camp!

NB kort påmeldingsfrist: 7. juli!

Skriv inn barnets navn ved påmelding! – Minner om at det er gratis å melde på og delta 🙂

https://www.yourvismawebsite.com/orland-turnforening-1/arrangementer

Sommercampen er gratis og kun for våre breddemedlemmer, i første omgang. Ved ledige plasser etter påmeldingsfrist åpner vi opp for teamgym. Vi kan dessverre ikke ha noe overnatting i år grunnet Covid-19, utøverne må sove hjemme eller ordne med annen overnatting selv.

Ta med: Matpakke, frukt og drikkeflaske. Ha på treningsklær!

Vi følger de gjeldende smittevernsrådene fra myndighetene når campene arrangeres.

Koronavettregler i basishallen med Ørland Turnforening

Om man ikke følger smittevernstiltakene kan man bli sendt hjem fra trening/camp. Får vi smitte inn i hallen kan hallen bli stengt.

Påmelding gjøres via webshopen https://www.yourvismawebsite.com/orland-turnforening-1/arrangementer

Ved å melde på barnet vil man kunne bli satt på dugnadsoppgaver i løpet av campen. Dugnadsoppgavene innebærer vask og desinfeksjon av utstyr mellom øktene og følge opp desinfeksjon og eventuelle hendelser under øktene.

Takk til SMN1 som støtter Ørland Sommercamp 2020