Innkalling årsmøte

Årsmøte i Ørland Turnforening avholdes onsdag 11. mars kl 19.30. For selve innkallingen se vedlagte lenke.

Klart til oppstart 2020

De som var medlem i 2019 kan nå gå inn i vår nettbutikk å melde seg på våre treningstilbud. Dette må gjøres innen 9. januar for å sikre seg plass.

10. januar åpner vi for nye medlemmer på de partiene som da ikke er fyllt opp. De som allerede står på venteliste holder sin plass.

 

Link til nettbutikk:
https://www.yourvismawebsite.com/orland-turnforening-1

Ørland Turnforening tilbyr trening for hele familien uansett nivå og ambisjoner, her kan du få tilbud om både breddeaktivitet og toppidrett. Vi deler opp våre partier i fire kategorier.

 • Gymlek er lek og moro for barn mellom 4 og 6 år
 • Bredde er turntrening for alle mellom 7 og 18 år. Hovedsakelig troppsgymnastikk
 • Teamgym er et konkurranseparti med innriktning på troppsgymnastikk (Opptakskrav).
 • GymX er gruppetreninger for voksne


Våre aldersstyrte partier følger kalenderåret og har opprykk til neste alderstrinn i januar. Alderen på partiene styres av det året man fyller (for eks. Gymlek 6 år, det året man fyller 6)

Breddeturn (åpne partier):

 • Gymlek 4 år (en gang i uken)
 • Gymlek 5 år (en gang i uken)
 • Gymlek 6 år (en gang i uken)
 • Breddeturn gutter 7-9 år (en eller to ganger i uken)
 • Breddeturn jenter 7-9 år (en eller to ganger i uken)
 • Breddeturn gutter 10-12 år (en eller to ganger i uken)
 • Breddeturn jenter 10-12 år (en eller to ganger i uken)
 • Breddeturn Ungdom 13-17 år (en gang i uken)
 • Turnakademiet 7-12 år (en eller to ganger i uken)

Teamgym (konkurransepartier/uttak):

 • Teamgym Aspirant 8-10 år (to ganger i uken)
 • Teamgym Rekrutt 11-12 år (tre ganger i uken)
 • Teamgym Junior 13-15 år (tre/fire ganger i uken)
 • Teamgym Senior 16+ (tre/fire ganger i uken)

GymX – Voksentrening 18+:

 • GymX – Voksenturn (en gang i uken)
 • GymX – Styrke (en gang i uken)
 • GymX – Yoga med Linda
 • GymX – Zumba med Ann
 • GymX – Bodybalance med Ann
Oversiktsbilde av turnaktiviteten

Juleoppvisning

Mandag 9. Desember arrangerer vi juleoppvisning i basishallen. Den starter kl 17.oo og alle foreldre, søsken, besteforeldre er invitert.

Vi håper dere tar turen og ser på hva barna har lært seg i høst 🙂

Det blir kiosksalg og kanskje kommer nissen 😉

Inngangspenger 50 kr


Invitasjon Ørland Open

Her kan dere finne invitasjon og påmeldingsskjema til Ørland Open.

Aktuelle medlemmer av Ørland Turnforening vil få egen invitasjon på epost.

Etter skoletilbud

Vi ønsker velkommen til vårt nye tilbud Ørland Turnakademi! Fortsatt ledige plasser med oppstart i uke 37.

Meld deg på høstens partier!

Vi har nå blitt en så stor klubb at vi var nødt til å lage en ny ordning for våre medlemmer, og man vil som medlem nå kunne enkelt melde seg på partier, arrangementer og kjøpe treningsklær direkte i vår nettbutikk. Dette gjør også jobben vår enklere og vi får brukt mer tid på det sportslige. Slik gjør du!

Nytt medlem:

Tidligere medlem:

Har du spørsmål om de forskjellige partiene så ta kontakt med Sportslig leder Andreas Erikstad-Meyer på meyer.gymnastikk@gmail.com eller mobil 90712704 🙂

Superkontrakt i boks

Ørland Turnforening signerte i dag kontrakt med ny hovedtrener. Gunnar Happy Norbeck er klubbens nye hovedtrener og trer inn i trenerteamet sammen med Roy Johansen, Marthe Larsen og Andreas Erikstad-Meyer. Han kommer helt i fra Oslo men skal nå bli trønder.

Han kommer til å starte for fullt 1. august og vil være trener for bredde jenter, bredde gutter, bredde ungdom og alle teamgympartiene våre. I tillegg kommer han til å veilede de andre trenerne i klubben.

I helgen er det samling i hallen med den nye hovedtreneren.

ScanBio med på laget

Ørland Turnforening signerte denne uken sponsoravtale med ScanBio. Avtalen vil hjelpe oss til å øke aktiviteten i klubben og utvikle oss videre mot vår visjon om å være Norges beste klubb. 

Vi takker så mye for støtten fra ScanBio. 

Videre til NM!!

Ørland Turnforening har i helgen vært i Stavern på kvalifiseringskonkurranse til NM i troppsgymnastikk. Det var i år rekordmange påmeldte tropper, så kampen om kvalifiseringen var tøff. Vi stilte med 4 tropper i trampett og tumbling i helgen, en herretropp, en dametropp og to mixtropper. Det var tilsammen påmeldt 60 tropper i dameklassen, 22 i herre- og 50 i mixklassen, der kun de 15 beste i hver klasse kommer videre til NM. Men sjansen var der likevell for turnerne fra Ørland. Herretroppen i tumbling greide å skvise seg inn på en imponerende 10. plass i tumbling! Herretroppens tramppett-kjøring var bra men endte på en sur 16. plass og manglet kun en plassering opp for å komme seg videre på trampett.

Dametroppen og mixtroppene har aldri kjørt så bra før og var også med på å satte Ørland på kartet, selv om de ikke greide det denne gangen da det var hard kamp om de 15 øverste plassene.

Dette har vært en bra tur for juniorene som i år stiller med mange 1. års juniorer. Juniorklassen er i fra det året man fyller 13 og til 17 år.

NM kvalifisering for ferske juniorer

I helga er det duket for kvalifiseringskonkurranse i Stavern, der de 15 beste troppene i hver klasse kvalifiserer seg til NM i mars. Det er ca. 60 tropper i hver klasse så konkurransen er stor for de 4 troppene fra Ørland.

I år er det andre gangen Ørland turn stiller i en kvalifisering til NM og denne gangen stiller vi med en herretropp, en dametropp og to mixtropper. I 2018 fikk vi med en av to tropper, og håper at vi i år også klarer å kvalifisere en tropp eller kanskje to.

Utøverne er godt forberedt og stiller med høyere vanskeverdi enn noen gang. Nivået begynner å bli veldig bra blant juniorene og vi tror at vi kan hevde oss i Norges eliten snart.

Det blir en lang busstur ned til Stavern, men har nå fått selskap av troppen fra Meldal IL.

Følg med på vår facebookside for oppdateringer gjennom helgen.