Ny daglig leder på plass

Det var mange gode søkere på stillingen og Ørland Turnforening har nå landet på Guro Kjersheim Skogen som ny daglig leder. Guro har vært aktiv turner selv og har i mange år vært engasjert i klubben som oppkvinne og trener. Med lang ledererfaring i tillegg til administrativ og økonomikompetansen, vil hun være en viktig brikke i drift og videre utvikling av klubben. Det blir en glidende overgang fra Kaja til Guro de neste ukene.

Vi vil samtidig takke Kaja som har vært med oss i flere år nå, hjulpet oss gjennom en enorm medlemsvekst og innføring av nye administrative systemer.

Mer info om når Guro tar over helt kommer.
Hilsen Styret ØTF.

Vi søker ny daglig leder

Ledig stilling som daglig leder

Ørland Turnforening søker ny daglig leder i en 40% stilling. Dette er en spennende jobb i en turnforening i vekst, der man får sitte i førersetet og være med på å bygge opp en viktig aktør i lokalsamfunnet.

Hovedoppgaver

  • Daglig medlemshåndtering
  • Økonomioversikt og fakturering
  • Organisering av arrangementer
  • Utvikling av klubben

Krav

Man må være strukturert i sine arbeidsoppgaver og kunne planlegge godt, da det er perioder med mindre arbeid og perioder med oppgaver som krever hyppig oppfølging, som for eks. i oppstarten av en sesong eller i forkant av et stort arrangement lokalt.

Man må ha en grei digital erfaring og kunne sette seg inn i følgende digitale plattformer

  • Rubic medlemssystem
  • Visma eAccounting regnskapssystem
  • Kunne håndtere vår hjemmeside og sosiale medier

Man bør ha erfaring fra administrasjon eller annen organisasjonsarbeid i tillegg til generell kjennskap innen regnskap og økonomi.

Arbeidstid og lønn

Det ligger en stor grad av frihet i forhold til arbeidstid i stillingen, dette blir man enig om i forkant av en ansettelse.

Lønn i en 100% stilling i turnforeningen har et lønnsspenn fra 430.000-480.000 NOK i året. alt etter erfaring og kompetanse og denne stillingen vil da ligge på 40% av dette. Det kan bli muligheter for å øke stillingsprosenten hos daglig leder.

Snarlig tiltredelse.

Søknad og cv sendes til roger.rostad@icloud.com innen 16.10.2020

Ved spørsmål kontakt styreleder Roger Røstad på tlf: 95810848 eller sportslig leder Andreas Erikstad-Meyer på tlf: 90712704

Ønsker du en aktiv høstferie for dine barn? =)

Høstferiecamp

Ørland Turnforening inviterer til høstferiecamp i turnhallen 05.-09. oktober

Vi har kun 40 plasser og vil derfor i første omgang tilby dette for våre breddeutøvere da de mistet fredagstilbudet sitt dette semesteret. Etter påmeldingsfristen er gått ut vil vi tilby resterende plasser til utøvere på teamgym aspirant og rekrutt. Vi lover en aktiv vinterferie hvor vi skal ha det kjempegøy med leker, konkurranser og turning i turnhallen.

For at gymnastene skal få en god start på dagen legges det opp til at man kan ta med seg frokosten sin og spise i hallen. Levering kan skje mellom 0700-0900. Kommer dere kl 0900 må de ha spist før dere kommer. Smør lunsj og ha med noe frukt eller nøtter til mellommåltider for hele dagen! Grunnet korona kan vi ikke servere noe mat denne gangen.

Elevene må hentes innen 1600.

TIMEPLAN 
TidAktivitet
0700-0900Levering, frokost og rolig morgenaktivitet
0930-1130Lek og moro
1130-1230Lunsj
1230-1600Lek og moro

Ta med:

Rent treningstøy, varmt tøy til vi har litt roligere aktiviteter eller skal ut for å trekke litt frisk luft, vannflaske, frokost og lunsj.

Dere velger selv hvilke dager barnet skal delta.
Pris pr dag er 200.- pr barn.

Påmelding for breddeutøvere innen 24. sept (Gjøres i Rubic)
Trykk deg inn på menyen i Rubic appen (øverst til høyre), velg så påmeldinger, bla deg nedover på siden til du finner Høstferiecamp, trykk påmelding. Da kommer du til en nettside med info om campen. nederst der trykker du påmelding for så og velge hvilke dager du ønsker. Pass på at det er riktig barn du melder på 🙂

Åpner for eventuell påmelding av resterende plasser 25. sept for aspirant og rekrutt.

Hovedtrener blir Mikkel Vitting, i samarbeid med flere av våre ungdomstrenere.
Har dere spørsmål, ta kontakt med Andreas på 90712704 eller mail meyer.gymnastikk@gmail.com

StiftSkolen

Har du lyst til å lære deg stift? Vi starter opp et kurs i stift for de som vil, hver fredag i 4 uker fremover i turnhallen. (11. 18. 25. sept. Og 2. Okt.) Dette kurset er beregnet til våre breddeutøvere. Og koster 250,- 

Fredager kl. 16:00-17:00: Bredde jenter og gutter 7-9 år

Fredager kl. 17:15-18:15: Bredde jenter og gutter 10-12 år og bredde ungdom 13-17 år

Kurset vil gå i dybden i en stift og det vil bli fokus på forståelsen av trikset ned til minste detalj. Mange av dere vil kanskje lærer dere stift på disse ukene, men selv om noen kanskje ikke klarer å mestre stift etter kurset, så vil han/hun ha veldig gode forutsetninger til å fortsette å øve på stift etter endt kurs. 

Kurset blir ledet av Mikkel Vitting. Mikkel har et godt rykte på seg for å ha fokus på mestring og lek så dette blir garantert lærerikt.

Påmelding i Rubic.

Instruktør til GymX Styrke ønskes!

Vi er på utkikk etter en treningsmotivator med glimt i øyet og ambassadør for en aktiv hverdag, kanskje er dette deg?

Vi søker en instruktør til vår treningsgruppe GymX Styrke, og er dermed på utkikk etter en dyktig gruppeinstruktør. Går du med en instruktørspire i magen og har lyst til å gi våre medlemmer den beste starten på uken? Vi søker deg som kan ha en styrketime en kveld i uken (mandager kl 20.00, dag og tid kan diskuteres). Brenner du for trening og spesielt funksjonell styrke og har lyst til å bli en del av vårt team?

GymX styrke trener i basishallen i Ørlandshallen eller utendørs på Brekstad. Inne i hallen er det en egen styrkeavdeling med 2 knebøystativ, kettlebeller, manualer, ulike treningsstrikk, ribbevegger, et gulv dekt av myke matter og turnutstyr. Som instruktør står du fritt til å velge utstyr.

Send oss en søknad i dag! Vi vurderer søknader fortløpende.

Søknad med hvorfor du er den rette personen og erfaringer sendes til dagligleder@orlandturn.no
Tiltredelse: Etter avtale
Merk søknaden: GymX Styrke

Ta kontakt med Kaja Norum om du har spørsmål, dagligleder@orlandturn.no

Ny hovedtrener på plass

Vi ønsker Mikkel Vitting Petersen velkommen som ny hovedtrener i klubben. Han har nå signert kontrakt for et år, men han ser ikke bort fra å bli lengre sier han.

Mikkel er 20 år og kommer fra Viborg i Danmark, han har viet hele sitt liv til turn og har vært meget engasjert både i oppvisningsgymnastikken i Danmark men også som utøver og trener på et høyt nivå i Team Gym. Han har som utøver flere medaljer fra danske mesterskap og et sølv i Nordisk de siste årene vært med som utøver på det danske laget Gjellerup sdr. Som trener hat han også ført rekrutter til medaljeplass flere ganger.

Han kommer til å ha hovedansvaret for alle treningene på våre breddepartier og blir en del av trenerteamet på team gym. Klubben har brukt mye tid til å finne en ny trener etter at vi lyste ut stillingen i mars, og det har til sammen vært syv søkere på jobben.

Mikkel er allerede kommet til Brekstad, men grunnet korona er han satt i karantene, slik at vi er på den sikre siden. Han gleder seg til å komme i gang med treningene, og til å bli bedre kjent med klubben og folkene på Ørland.

Ørland Sommercamp 2020

Vi kan med glede informere om at det blir sommercamp for bredde utøverne våre i år!

  1. CAMP 6.-7. August for bredde 10-12år og bredde ungdom (5.-10. klasse)
  2. CAMP 8.-9. August for bredde 7-9 år (2.-4. klasse)

Kun 40 plasser pr. camp!

NB kort påmeldingsfrist: 7. juli!

Skriv inn barnets navn ved påmelding! – Minner om at det er gratis å melde på og delta 🙂

https://www.yourvismawebsite.com/orland-turnforening-1/arrangementer

Sommercampen er gratis og kun for våre breddemedlemmer, i første omgang. Ved ledige plasser etter påmeldingsfrist åpner vi opp for teamgym. Vi kan dessverre ikke ha noe overnatting i år grunnet Covid-19, utøverne må sove hjemme eller ordne med annen overnatting selv.

Ta med: Matpakke, frukt og drikkeflaske. Ha på treningsklær!

Vi følger de gjeldende smittevernsrådene fra myndighetene når campene arrangeres.

Koronavettregler i basishallen med Ørland Turnforening

Om man ikke følger smittevernstiltakene kan man bli sendt hjem fra trening/camp. Får vi smitte inn i hallen kan hallen bli stengt.

Påmelding gjøres via webshopen https://www.yourvismawebsite.com/orland-turnforening-1/arrangementer

Ved å melde på barnet vil man kunne bli satt på dugnadsoppgaver i løpet av campen. Dugnadsoppgavene innebærer vask og desinfeksjon av utstyr mellom øktene og følge opp desinfeksjon og eventuelle hendelser under øktene.

Takk til SMN1 som støtter Ørland Sommercamp 2020

GymX Styrke Ute!

GymX Styrke starter opp igjen, denne gangen utendørs. En utstyrsfri økt med gode øvelser for både styrke, kondisjon og bevegelighet med Naprapat Kaja Norum.

Ny dag; Onsdager (fordi, Korona)

Samme tidspunkt: kl 20.00

Sted: Plenen utenfor Klinikk 5, i Skolegata 15.

Dette er trening for deg som vil ha en sterk og allsidig kropp.

Vi opprettholder smitteverntiltak med én meters avstand mellom hver deltaker. Ha på klær etter været og ha med drikkeflaske.

Trening med Espen Jansen

Espen Jansen

Etter 6 uker med stengt hall og like mange uker uten felles trening, kom konkurranseutøverne i Ørland Turnforening i gang med felles trening i forrige uke. Torsdag 23. april trente utøvere og foreldre på teamgym sammen med Espen Jansen. Via direktesendt trening fikk vi en god økt med fokus på hvordan vi kan trene hjemme for å være best mulig rustet til oppstart når vi endelig får trene i hallen igjen. Styrke, bevegelighet og kondisjon stod på agendaen, og vi fikk en god del tips og triks. I tillegg fikk utøverne mulighet til å stille Espen spørsmål.

Nå klør det enda mer i kroppen etter å komme i gang med turntrening igjen.

Takk til Espen Jansen som stilte opp som trener for oss en torsdag kveld under Korona og takk til SMN1 for støtten til gjennomføring av treningsøkten og foredraget.

Videre til NM!!

Ørland Turnforening har i helgen vært i Stavern på kvalifiseringskonkurranse til NM i troppsgymnastikk. Det var i år rekordmange påmeldte tropper, så kampen om kvalifiseringen var tøff. Vi stilte med 4 tropper i trampett og tumbling i helgen, en herretropp, en dametropp og to mixtropper. Det var tilsammen påmeldt 60 tropper i dameklassen, 22 i herre- og 50 i mixklassen, der kun de 15 beste i hver klasse kommer videre til NM. Men sjansen var der likevell for turnerne fra Ørland. Herretroppen i tumbling greide å skvise seg inn på en imponerende 10. plass i tumbling! Herretroppens tramppett-kjøring var bra men endte på en sur 16. plass og manglet kun en plassering opp for å komme seg videre på trampett.

Dametroppen og mixtroppene har aldri kjørt så bra før og var også med på å satte Ørland på kartet, selv om de ikke greide det denne gangen da det var hard kamp om de 15 øverste plassene.

Dette har vært en bra tur for juniorene som i år stiller med mange 1. års juniorer. Juniorklassen er i fra det året man fyller 13 og til 17 år.