Da åpner vi opp for nye medlemmer til å melde seg på høstens partier.

Medlemmer fra vårens aktiviteter har hatt frist frem til 12. august til å melde seg på, så resterende ledige plasser er nå åpent for nye medlemmer.

Vi har noen små endringer på partier og treningstider fra vårens timeplan, så gjør dere kjent med den nye. Vi tilbyr endelig to treninger for flere av våre breddepartier, men det er fortsatt muligheter til å bare velge en av dem.

I tillegg til Mikkel forsterker vi nå opp trenerstamen med enda en hovedtrener. Mer info om den nye treneren kommer.

Når man melder seg på, er det viktig at det er barnet som melder seg på og blir medlem, og ikke forelder/foresatt. Vi bruker Rubic medlemssystem og der må det være barnet som blir medlem, og deretter får foreldre/foresatte egen rubic bruker uten at de tenger å være medlem selv.

Trykk på bildet for å forstørre

Slideshow