Takk Ørland Sparebank!

Ørland Sparebank har lenge vært en god støttespiller for Ørland Turnforening. De har i år slått på stortrommen og trødd til med å kjøpe en ny Air-Track til klubben, noe som vi har ønsket oss lenge. De overrasket oss med en sjekk på 100.000,- under bankens årlige gavetildeling.

For dere som ikke vet hva en air-trakk er, er det en oppblåsbar tumblingbane. Den er 15 meter lang, 2,8 meter bred og 30 cm høy. Dette er et alternativ til et av våre konkurranseapparater som gjerne koster det dobbelte å investere i. Det geniale med en slik oppblåsbar tumblingbane er blant annet. Den gir en mye bedre sprett slik at barn i alle aldre mestrer sine turnelementer mye raskere, den er skånsom mot kroppen slik at man kan ha mange flere forsøk uten den store påkjenningen det kan være med en ordinær tumblingbane (med glassfiberstenger) Man kan justere hardheten slik at den passer små og store like godt, og den er mobil slik at man lett kan ta den med seg rundt inne i hallen eller ut på stevner og oppvisninger. Den skal allerede bli brukt under årets barnekretsturnstevne som skal arrangeres i Trondheim 10.-12. juni.

Ørland Sparebank er klubbens hovedsponsor, og en meget viktig støttespiller for oss. De bidrar til at klubben kan fortsette veien mot å bli Norges beste klubb å være med i, og vi setter stor pris på det de gjør for lokalmiljøet.

Vi har nå over 400 aktive medlemmer, over 30 timer aktivitet i uka i en og samme hall og er kommunens største idrettsklubb. Vi kjenner på voksesmertene, men samtidig motiveres vi til å gjøre det enda bedre for de som er med i klubben. Sponsorer som Ørland Sparebank kunne vi ikke greid oss uten. Takk!