2023 har vært et innholdsrikt år, med mange store og små ting som har gjort inntrykk på de fleste i klubben. Og vi ønsker å takke alle sammen for et fint år, god jul og velkommen tilbake i 2024.

Vi har nå sendt ut epost til alle som var medlem i 2023, med info om oppstart og link til påmelding. Etter at alle våre nåværende medlemmer har fått muligheten til å melde seg på vårens partier, vil vi åpne for nye medlemmer der det er ledige plasser. Vi åpner for nye medlemmer 1. januar.

Gymlek 5: Til dere som har barn født 2019, kan dere allerede nå melde dere på Gymlek 5. Treningene blir i turnhallen (ørlandshallen) på lørdager 12:00-12:45. Vi er avhengig av at det melder seg nok foreldre til å være trenere for Gymlek 5. Dere trenger ingen erfaring innen turn for å være trener. Klubben stiller med en hovedtrener som planlegger treningene, sender ut info osv. Men vi trenger noe som vil engasjere seg og blir med som trener. Det vil bli organisert trenerkurs før oppstart og gjennom semesteret, så dere får den opplæringen dere trenger. Ønsker du å melde deg som trener kan du ta kontakt med Andreas Erikstad-Meyer på meyer.gymnastikk@gmail.com
Trykk på linken her for pålogging https://app.rubic.no/Public/Events/17669

Etter at man har meldt seg inn i klubben, får man en epost der man må bekrefte medlemskapet gjennom NIF sine hjemmesider. Det kommer mail med link til dette i en egen mail.

Man må også laste ned appen »Rubic Connect», om man ikke har denne fra før. Der vil du få all info om kommende aktivitet, man kan bekrefte oppmøte eller frafall fra trening og melde seg på til eventuelle aktiviteter og dugnader. Selv om du som foresatt ikke er medlem selv, skal du ha egen bruker i Rubic, litt større barn kan ha egen bruker om dere ønsker at barnet selv skal følge med på informasjon.

Her er timeplan for alle treningene våren 2024:

Ukategorisert