TeamGym Trøndelag er et samarbeidsprosjekt mellom klubbene i Trøndelag som skal være et treningstilbud for utøvere fra 16 år og oppover. Dette tilbudet skal være et sosialt møtepunkt for turnere i en alder der vi ofte miste mange utøvere. I tillegg er det en mulighet for seniorene som ikke har nok seniorer i sin egen klubb til å stille eget lag til å delta på konkurranser. Det er krav til å være minimum 6 utøvere for å stille lag, men helst 8-10 stk. Dette er initiert av trenere i Ørland turnforening og Trondhjems turnforening. TeamGym Trøndelag valgte ved nyttår å stille lag under NM som i helgen ble arrangert i Bodø. Utøverne er fra flere klubber men hele tre turnere fra Ørland fikk plass på laget. Emil Wiklem, Mikkel Vitting og Oliver Lyng.
Mikkel Vitting er i tillegg til utøver også en av initiativtakerne til TeamGym Trøndelag og trener for troppene.

TeamGym Trøndelag har ikke rukket å lage seg et eget org.nr så de stilte i helgen forkledd som Trondhjems Turnforening og stilte lag i både Mix og Herrer. Herre-troppen greide en fin 4.plass mens Mix-laget tok med seg en sølv-medalje hjem!

I tillegg greide mix-laget å kvalifisere seg til Nordisk mesterskap som skal være på Island i november.

Sist Ørland Turnforening hadde med utøver til Nordsik var i 2018, da Ørlandsgutten Martin Solli deltok på Malvik sitt juniorlag som kvalifiserte seg og dro den gang til Finland på Junior-nordisk. Dette er første gang vi har turnere med fra klubben i et senior-nordisk.

Mikkel Vitting Petersen, Emil Wiklem og Oliver Olin Lyng Fra Ørland Turnforening
Ukategorisert