Helgen 16.-18. juni var proppet med aktivitet og glade unger i et knallbra vær.

Det var ca. 1000 deltakere og trenere som deltok når Ørland Turnforening skulle arrangere Barnekretsturnstevent for aller første gang. Ca. 1500 publikummere troppet opp i Ørland Sparebank Arena på søndagen da klubbene skulle vise frem oppvisningene sine. Oppvisningene startet opp med et forrykende åpningsshow av ungdommene i klubben vår. 15 minutter med full fart fra start til slutt, høye svev, dans og såpebobler. Dette var et show mange vil huske lenge.

Men et slikt arrangement hadde ikke gått hvis vi ikke hadde så mange dyktige foreldre, tanter og onkler som møtte opp på dugnad. over 300 dugnadsvakter var besatt og ca. 1100 registrerte dugnadstimer. I tillegg har klubben en utmerket arrangementskomitee som hadde over 1000 timer i forkant av helgen. Det er ca. 56 arbeidsuker for en person.

På lørdagen ble det parade med ca. 1000 turnere som gikk gjennom Brekstadgata. Ørland Barne og Ungdomskorps stilte opp og ledet an toget. Det ble rene 17.mai-toget.

Arrangementet gikk ekstra godt da vi hadde gode sponsorer med på laget som ga oss muligheten til å strø på med litt ekstra aktiviteter enn normalt slik at det var noe for en hver turner. De fikk mulighetene til å dra i bassenget, turnhallen, diverse utendørs aktiviteter og trene på oppvisningen sin inne i Ørland Sparebank Arena der på fredag og lørdag.

Stor takk til sponsorene: MOWI, Salmar, Synnøve, Nors kylling, Melissa, RK Fosen og ikke minst vår hovedsponsor Ørland Sparebank.

Ukategorisert