Har du ikke meldt deg på turn enda. Det er fortsatt ledige plasser på noen partier.

Trykk på det partiet som passer deg eller ditt barn, så kommer du til påmeldingssiden, der får du mer info og om det er ledige plasser eller ikke. Om det ikke er ledige plasser kan man sette seg på venteliste ved å gå inn på påmelding og velge venteliste som produkt. Men vil da ikke få faktura før man eventuelt får plass.

På breddepartiene som har flere treninger i uken, kan man velge om man vil delta på den ene eller andre dagen, eller begge dagene. Utøverne på breddepartiene vil også få tilbud om å delta på konkurranser gjennom året. For Teamgympartiene er det opptakskrav og det forventes at treningene blir prioritert, det forventes også at man deltar på de konkurranser klubben melder seg på.

Er du usikker på hvilket parti du skal velge? Er for eks barnet 8 år men blir 9 ila 2023 skal barnet melde seg på bredde gutter eller jenter 9-10 år.

Vi bruker medlemssytemet Rubic og det er turneren som skal meldes inn og være medlem, foreldre kan selv velge om de ønsker å være medlem. Men foreldre må ordne seg egen bruker i Rubic der man vil få full oversikt over alle aktiviteter som skjer i klubben.

Trykk på ønsket parti for å komme til påmeldingsside.

Gymlek 5 år
Gymlek 6 år

Bredde Jenter 7-8 år
Bredde Gutter 7-8 år
Bredde Jenter 9-10 år
Bredde Gutter 9-10 år
Bredde Mix 11-12 år
Bredde Ungdom 13-17 år


Teamgym Rerkutt 11-13 år (opptak)
Teamgym Junior og Senior 13+ (opptak)

Ukategorisert