For deg som allerede er medlem har vi sendt en e-post med link til påmelding. Husk at noen vil rykke opp et alderstrinn fra januar av. Mer info se e-post. Våre medlemmer har frem til 27. des. på å melde seg på, etter det åpner vi opp for eventuelle nye medlemmer på de ledige plassene.

Man kan melde seg på våre Gymlek- eller Breddepartier uten noen form for erfaring eller ferdigheter.
Vi har også Teamgympartier for rekrutt, junior og Senior. Disse partiene har vi noen opptakskrav til.
på breddepartiene kan man selv velge hvilke av de alternative dagene som passer for seg, eller man kan melde seg på begge dagene om man ønsker det.

Her er timeplanen for 2023:

Vi er også på utkikk etter flere frivillige trenere. Har du litt lyst til å være med å se hva dette er, eller har kompetanse fra før må du gjerne ta kontakt med styreleder Andreas Erikstad-Meyer på meyer.gymnastikk@gmail.com eller 90712704

Ukategorisert