Kan turn være noe for deg?

Har du ikke prøvd turn før, eller angrer for at du en gang sluttet? Vi ønsker alle velkomne i klubben. Her kommer alle til å finne både idrettsglede og mestringsfølelse. Vi har gode tilbud til både deg som ønsker å prøve seg litt og deg som ønsker å mestre de store hoppene.

Vi har masse ledige plasser på våre aldersbestemte breddepartier!
I tillegg prøver vi å få i gang et større ungdomsmiljø igjen på vårt parti »Bredde Ungdom» 13-17 år som trener en gang i uken. Er du usikker på om dette er noe for deg? Ta med deg en venn og kom å prøv da vell!

Vi starter også opp igjen vårt turnparti for voksne »GymX Voksenturn» Her er det åpent for alle voksne som ønsker å være barn igjen. På disse treningene er det mye fokus på egne ønsker om hva man vil lære seg, det kan være å stå på hender, baklengs salto på bakken eller kun utfordre kropp og sinn, uansett har vi det veldig morsomt sammen på trening.