Påmelding til høstens partier

Høstens vakreste eventyr er i gang og i morgen torsdag 29.07 åpner påmeldingene til alle våre partier. Vi gleder oss til en høst med forhåpentligvis litt mer aktivitet og oppvisninger i hallen.

Oppstart for teamgym uke 33 og for breddepartiene uke 34.

Vi åpner først opp fra 29.07.2021- 05.08.2021 for våre medlemmer. Fra den 06.08.2021 åpner vi for nye medlemmer på de partiene som ikke er fylt opp. Påmelding til høstene nye partier må også gjøres av tidligere medlemmer som var med våren 2021.

Har barnet søsken i klubben tilbyr vi søskenrabatt, 25% på den billigste treningsavgiften. For å aktivisere den må du sende mail til dagligleder@orlandturn.no med tema søskenmoderasjon og oppgi fult navn på alle barna i klubben. Mail sendes etter påmelding er gjennomført og før betaling.

Påmelding gjøres via vårt medlemssystem Rubic. Påmeldingen finner du her: Rubic (Søk opp Ørland turnforening i arrangør fanen, så kommer alle partier opp).

Våre aldersstyrte partier følger kalenderåret og har opprykk til neste alderstrinn i januar. Alderen på partiene styres av det året man fyller (f.eks Gymlek 6 år, det året man fyller 6).

Partier som er høsten 2021 er:

Breddeturn

Gymlek 5 år

Gymlek 6 år

Bredde jenter 7 år

Bredde gutter 7-9 år

Bredde jenter 8-9 år

Bredde jenter 10-12 år

Bredde gutter 10-12 år

Bredde ungdom 13-17 år

Teamgym (konkurranseparti/uttak)

Temagym aspirant
Teamgym rekrutt
Teamgym junior
Teamgym senior

GymX – voksenturn 18+

Vi bruker rubic som medlemssystem. Etter at barnet er meldt på og du har bruker i rubic, laster du ned «laget mitt». Der håndteres alt av påmeldinger i fremtiden, betaling, betalingshistorikk, treningstider og kommunikasjon med trener og klubben.

Betaling til partiet er bindende, vi refunderer ikke treningsavgift som er betalt.

Om det er noen spørsmål til påmeldingene kan dere ta kontakt enten på mail: dagligleder@orlandturn.no eller på telefon 97430669.

Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen.

Mvh Guro Kjersheim Skogen

Daglig leder