Digitalt Mesterskap i Troppsturn

Midt-Norsk Mesterskap skulle i utgangspunktet gjennomføres i Ørland Sparebank Arena 14. og 15. nov. Men som en rekke andre konkurranser i år, ble også denne avlyst.

Men konkurranse skulle det bli like vell, og vi bestemte oss for å gjennomføre konkurransen digitalt. Det vil si at alle lagene i kretsen skulle filme sine konkurransegjennomføringer på trening og sende det inn til bedømming. Alle filmene ble samlet sammen til en stor film som senere ble sendt ut til lagene som deltok, slik at de kunne se konkurransen i sin helhet og følge resultater og plasseringer fortløpende. Dette var en helt ny måte å gjennomføre en turnkonkurranse på, men fungerte bra.

Det er viktig at utøverne har noe å trene opp imot, da det gir motivasjon å kunne måle seg med andre, se hvor flinke man er blitt og hvor flinke de andre er.

Det ble til sammen sendt inn 90 videoer og nesten 250 deltagere deltok på det digitale mesterskapet. Det ble konkurrert i klassene Rekrutt, Junior og Senior. Junior og senior var også delt inn i tre klasser, kvinner, herrer og mix.

Ørland gjorde en god innsats og tok med seg hele 5 medaljer!
1 gull, 1 sølv og 3 bronse.

Her finner du link til konkurransen

Rekrutt
Pulje 1: https://youtu.be/wrCkVK43w0A
Pulje 2: https://youtu.be/Vo4A08mWDHo
Junior
Damer: https://youtu.be/uZHjsaV5KUw
Herrer: https://youtu.be/FR0RvnA47fo
Mix: https://youtu.be/fIVyTMSmlCw (Virker midlertidig ikke)
Senior
Damer, Herrer og Mix: https://youtu.be/V2huK6yoAOI (Virker midlertidig ikke)

Her er noen bilder fra di forskjellige »konkurransearenaene»