Høstferiecamp

Ørland Turnforening inviterer til høstferiecamp i turnhallen 05.-09. oktober

Vi har kun 40 plasser og vil derfor i første omgang tilby dette for våre breddeutøvere da de mistet fredagstilbudet sitt dette semesteret. Etter påmeldingsfristen er gått ut vil vi tilby resterende plasser til utøvere på teamgym aspirant og rekrutt. Vi lover en aktiv vinterferie hvor vi skal ha det kjempegøy med leker, konkurranser og turning i turnhallen.

For at gymnastene skal få en god start på dagen legges det opp til at man kan ta med seg frokosten sin og spise i hallen. Levering kan skje mellom 0700-0900. Kommer dere kl 0900 må de ha spist før dere kommer. Smør lunsj og ha med noe frukt eller nøtter til mellommåltider for hele dagen! Grunnet korona kan vi ikke servere noe mat denne gangen.

Elevene må hentes innen 1600.

TIMEPLAN 
TidAktivitet
0700-0900Levering, frokost og rolig morgenaktivitet
0930-1130Lek og moro
1130-1230Lunsj
1230-1600Lek og moro

Ta med:

Rent treningstøy, varmt tøy til vi har litt roligere aktiviteter eller skal ut for å trekke litt frisk luft, vannflaske, frokost og lunsj.

Dere velger selv hvilke dager barnet skal delta.
Pris pr dag er 200.- pr barn.

Påmelding for breddeutøvere innen 24. sept (Gjøres i Rubic)
Trykk deg inn på menyen i Rubic appen (øverst til høyre), velg så påmeldinger, bla deg nedover på siden til du finner Høstferiecamp, trykk påmelding. Da kommer du til en nettside med info om campen. nederst der trykker du påmelding for så og velge hvilke dager du ønsker. Pass på at det er riktig barn du melder på 🙂

Åpner for eventuell påmelding av resterende plasser 25. sept for aspirant og rekrutt.

Hovedtrener blir Mikkel Vitting, i samarbeid med flere av våre ungdomstrenere.
Har dere spørsmål, ta kontakt med Andreas på 90712704 eller mail meyer.gymnastikk@gmail.com

Slideshow