Ørland Turn sine to mix-tropper har aldri gjort det så bra før. Vi stiller med et veldig ungt juniorlag, mulig en av de yngste i konkurransen. Junior er i alderen 13-17 år.

Det er de 10 beste troppene i hvert apparat som går videre til NM som arrangeres i morgen, i Trondheim spektrum. Og det er 34 tropper som alle kjemper om topp 10. Ørland har imponert hittil og er veldig fornøyd med følgende plasseringer.

Mix 1 Frittstående 12,550 Poeng 14. Plass
Mix 1 Tumbling 13,800 Poeng 12. Plass
Mix 1 Trampett 11,800 Poeng 13. Plass
Mix 2 Tumbling 11,150 Poeng 26. Plass
Mix 2 Trampett 11,000 Poeng 18. Plass

Poengsummene er også stadig høyere for hver konkurranse og vi kryper sakte oppover på resultatlistene. Alle utøverne er meget fornøyde og trenerstaben er stolte!!

Vi har også hatt to skader under trening i går og måtte derfor gjøre noen endringer i lagoppsettene. Dette har utøverne tatt på en god måte og til tross for deres unge alder taklet de endringene veldig bra. Emil Wiklem og Una Guldteig Fosse var veldig uheldige i går og dro på seg skade. De er allerede på bedringens vei og er godt tatt vare på av klubbens mat og helseminister Roy Johansen.

Etter at Mix-troppene var ferdig var det klart for konkurranse i herreklassen og vi stilte der med en tropp i trampett og tumbling. En sliten gjeng gjorde like vell en god utførelse i apparatene. Og vi var så uheldig å få den sure 11. Plassen. Altså den første troppen som ikke kvalifiserte til finalene i morgen.

Her ble resultatet som følgende.

Ørland herrer trampett 10,900 Poeng 14. Plass
Ørland herrer tumbling 11,550 Poeng 11. Plass

Selv om ingen av lagene kvalifiserte denne gangen stiller vi sterkt på tribunen på søndag for å heie frem de andre trønder-lagene som kom gjennom nåløyet. Det var ikke langt unna for flere at Ørland sine tropper, men gjengen er motiverte til å jobbe videre og det er ikke lenge til de skal i konkurranse igjen. Neste konkurranse ut er Opplandspokalen på Lillehammer 17. april.

Ukategorisert