Guttetropp til NM, enda sterkere enn sist

Da har de 8 guttene fra Ørland turn jobbet hardt siden de kvalifiserte seg til NM 10. februar. Nå er de på vei ned til Drammen for å vise Norge hva de er gode for.

Troppen er hittil den beste troppen Ørland turn noen gang har stil i konkurranse med, som også helgen etter NM skal delta i ny konkurranse, denne gangen i Lillehammer på Opplandspokalen.

Guttene har økt sin vanskeverdi med et helt poeng siden kvalifiseringskonkurransen, men har ikke hatt tid nok til å jobbe med stilen. Selv om utførelsen ikke er like bra som tidligere ønsker guttelaget likevell å gå »all in» denne gangen. Vi har ingen ting å tape!

Martin Solli som har arbeidet hardt i lengre tid for å få til en serie på tumbling som krever mye trening, men ikke minst syke. Om Martin greier å stå på dette elementet i helgen vil han bli historisk og første junior til å kjøre denne serien i Norge noen sinne. Tumblingserien består av Araber-Dobbel strak baklengs salto- wipback, flikk flakk, dobbel kropert salto.