Stødig levert i Norges største konkurranse

I helgen var det duket for Norges største konkurranse og hele 35 utøvere fra konkurransepartiene våre reiste nedover til Lillehammer for å vise seg frem! Dette er ny rekord for oss og vi er så glade for at så mange får muligheten til å delta på en slik konkurranse.

Vi begynner å få noen godt rutinerte junior- og senior-utøvere som har deltatt i en del konkurranser nå, noe som er en styrke når man reiser på tur med så mange utøvere. De tar ansvar og er gode rollemodeller for våre rekrutter som kanskje deltar på sin første konkurranse. Samhold på tvers av nivå og alder er noe vi vektlegger mye i klubben. Samtidig så får utøverne våre bli kjent med utøvere fra andre kubber på et likt arrangement.

I en slik konkurranse så er det i noen klasser veldig mange tropper som deltar, på det meste er det vell over 60 tropper.
Konkurransen er delt opp i tre aldersklasser. Rekrutt 11-13 år, Junior 13-17 år og Senior 16+. Junior og Senior dels så inn i tre kjønns-klasser som det konkurreres i, Damer, herrer og miks. Rekrutt konkurrerer uavhengig av hvilke kjønn som er i troppen.

I år stilte vi med rekordmange tropper.
Rekrutt 1: Trampett og Tumbling
Rekrutt 2: Trampett og Tumbling
Junior Damer 1: Trampett, Tumbling og Frittstående
Junior Damer 2: Trampett
Junior herrer: Trampett og Tumbling
Junior miks 1: Trampett, Tumbling og Frittstående
Junior miks 2: Trampett og Tumbling
Senior miks: Trampett og Tumbling

Og med så mange deltagende tropper er det like som skiller troppene. Like vell greide vi å ta med oss 5 medaljer fra helgas store konkurranse. Her er en oversikt over resultatene fra helgens konkurranse.


Mange foreldre reiste også ned til lillehammer i helgen for å heie frem utøverne. Til og med arrangør kommenterte i høyttaleranlegget hvor livlig heiagjengen fra Ørland var.


Et heiarop før de går ut på gulvet må til!!
Martin Solli ble i helgen historisk! han ble første junior i Norge til å kjøre et triks på tumbling. Til stor jubel landet han en tumblingserie som inneholder to doble baklengs saltoer i samme serie. Araber-dobbel strak salto-Wipback-flikkflakk-dobbel kropert salto.
Dette er ikke siste gang han gjør et nytt triks for først gang i Norge.


Og trenerne i klubben har jobbet hardt i helgen med å holde orden på alle troppene som skulle ut på gulvet både tidlig morgen og sen kveld.


En historisk stor juniortropp er fornøyd med helgens mange kjøringer på Norges største konkurranse.