Dagens innsats av juniorguttene under NM er upåklagelig. Å være blant Norges beste utøvere er en stor prestasjon for en fersk klubb som Ørland turnforening. Dette er klubbens første junior-NM og med en imponerende plassering med 8. plass i trampett og 7. plass i tumbling, viser de at de hører hjemme i Norgestoppen.

Juniortroppen besto av disse guttene.

 Fra venstre. Andreas Meyer (Trener), Ulrik Grøntvedt, Alexander Strømsnes,
Aron Røstad, Emil Wiklem, Martin Solli og Mikael Stai.

Guttene er fornøyde med innsatsen sin og meget inspirerte av all den flotte turningen som ble vist i Staverhallen i dag. Nå er sesongens siste konkurranse gjennomført og vi skal hjem å trene mye styrke, teknikk og basisferdigheter. Neste store konkurranse for denne juniortroppen blir første helgen i november da det skal arrangeres Midt-Norsk mesterskap i nye Ørland Arena.

I sommer blir det også påbegynt omgjøringen av Ørlandshallen til en flott turnhall, som vil gi alle turnerne på Ørland flotte og trygge fasiliteter å trene i. De aller fleste klubbene som deltok i NM i dag har slike tilrettelagte turnhaller med myke skumgroper til å lande i. Slike fasiliteter gjør det mulig å trene på nye elementer på en trygg og sikker måte uansett nivå og hva man skal lære inn. Dette vil heve nivået på våre utøvere og gir oss en mulighet til å kjempe om pallplassering om noen år.

Ukategorisert