Videre til NM!!

Ørland Turnforening har i helgen vært i Stavern på kvalifiseringskonkurranse til NM i troppsgymnastikk. Det var i år rekordmange påmeldte tropper, så kampen om kvalifiseringen var tøff. Vi stilte med 4 tropper i trampett og tumbling i helgen, en herretropp, en dametropp og to mixtropper. Det var tilsammen påmeldt 60 tropper i dameklassen, 22 i herre- og 50 i mixklassen, der kun de 15 beste i hver klasse kommer videre til NM. Men sjansen var der likevell for turnerne fra Ørland. Herretroppen i tumbling greide å skvise seg inn på en imponerende 10. plass i tumbling! Herretroppens tramppett-kjøring var bra men endte på en sur 16. plass og manglet kun en plassering opp for å komme seg videre på trampett.

Dametroppen og mixtroppene har aldri kjørt så bra før og var også med på å satte Ørland på kartet, selv om de ikke greide det denne gangen da det var hard kamp om de 15 øverste plassene.

Dette har vært en bra tur for juniorene som i år stiller med mange 1. års juniorer. Juniorklassen er i fra det året man fyller 13 og til 17 år.