NM kvalifisering for ferske juniorer

I helga er det duket for kvalifiseringskonkurranse i Stavern, der de 15 beste troppene i hver klasse kvalifiserer seg til NM i mars. Det er ca. 60 tropper i hver klasse så konkurransen er stor for de 4 troppene fra Ørland.

I år er det andre gangen Ørland turn stiller i en kvalifisering til NM og denne gangen stiller vi med en herretropp, en dametropp og to mixtropper. I 2018 fikk vi med en av to tropper, og håper at vi i år også klarer å kvalifisere en tropp eller kanskje to.

Utøverne er godt forberedt og stiller med høyere vanskeverdi enn noen gang. Nivået begynner å bli veldig bra blant juniorene og vi tror at vi kan hevde oss i Norges eliten snart.

Det blir en lang busstur ned til Stavern, men har nå fått selskap av troppen fra Meldal IL.

Følg med på vår facebookside for oppdateringer gjennom helgen.