«Best på bredde og best i toppen» er et motto vi daglig prøver å styre etter. Sist helg reiste over 40 utøvere til Lillehammer for å delta på en av norges største turnkonkurranser, Opplandspokalen. Klubben har i mange år brukt å deltatt på denne konkurransen da nivået her har passet oss veldig bra. Etter som årene har gått har størrelsen og nivået i klubben økt og vi har endelig greid å danne et miljø for at konkurranse er noe for alle og ikke bare de beste.

Det virker som at det ga mersmak for gymnastene som deltok på Opplandspokalen, de fleste deltakerne deltok i sin første konkurranse. Dette er en konkurranse i enkelt apparat (Nasjonale klasser) Det var en helg fylt med fin bLanse mellom utfordringer og mestring, men ikke minst skaper slike konkurranser minner og samhold.

Minner ble det også skapt helgen etterpå da to rekruttlag resiter ned til Drammen for å delta i Teamgymkonkurranse for Rekrutt. Disse lagene deltok ikke på opplandspokalen. Teamgym kan også kalles mangekamp da det er totalsummen fra alle apparatene som er tellende, så her gjelder det å mestre alt. Også denne konkurransen klarte vi å sette Ørland på kartet da tok med oss Gullet hjem og beviste at Norges beste rekrutter finner du på Ørland!


i fjor var første gangen Ørland deltok på en teamgymkonkurransen med Rekrutter og de tok med seg en sølvmedalje. I år gikk det enda litt bedre. Norges beste Rekrutter er det ikke mange som kan kalle seg.

Utøverne har lagt ned mange timers arbeid for å greie denne store prestasjonen, men det er også takket være flinke trenere som har lagt ned mye arbeid for å få til et slikt miljø. Både trenerne til de som reiste på Opplandspokalen og trenerne som deltok i Drammen. Klubben er heldige som har et stødig trener-team og vi er heldige som har så mange engasjerte ungdommer som er forbilder dor de som kommer etter.

Vi har hatt et miljø i utvikling og er langt ifra på plass da dette er noe vi må jobbe med kontinuerlig. Det som er viktig for oss er at vi har noen i toppen som er baner vei for de som kommer etter, viser hva som er mulig å få til og hvor fint man kan ha det sammen. Har man noen som baner vei, følger mange etter.

Gratulerer!!!🥇

Ukategorisert