Flytter til Ørland Arena

Fra mandag 8. april vil all trening som tidligere ble gjennomført i turnhallen i Ørlandshallen, flytte opp i Ørland Arena. Vi får benytte den øverste halldelen som ligger nærmest Ørland Ungdomsskole, og treningstidene vil være de samme.

Her skal vi være fram til Ørlandshallen er pusset opp og den nye flotte turnhallen med nye og moderne fasilitetene er ferdig. Vi håper at den skal være innflyttingsklar uke 35/36

Når Ørlandshallen er ferdig pusset opp vil topp moderne fasiliteter være tilgjengelig for alle være medlemmer.
Det vil bli gropsystemer bak tumblingbane, trampolinebane, trampett og bak to trampoliner.
Det blir en veldig fleksibel turnhall som er like tilpasset vår breddeaktivitet som toppidrettsutøvere. Og vil være med å gi et løft i turnidretten her på Ørland som nå har blitt den største idretten på Ørland.