Oppstart 2019

Kjære gamle og nye medlemmer.

Vi er endelig klar for oppstart og ved årsskifte så har vi som vanlig opprykk for våre partier. De som var på Gymlek 4 år skal nå starte på Gymlek 5 år osv. De som som var på Gymlek 7 år i høst skal nå opp på Breddeturn gutter eller jenter. De har treninger mandag og fredag. De som var på breddeturn og er 2006 mod rykker opp til breddeturn ungdom.

Gymlek 4 år Oppstart mandag 14. januar.
Bredde Ungdom oppstart utsatt. Her mangler vi en trener så vi utsetter oppstarten her men noen uker til vi har trener på plass.

Vi har også noen partier som heter Temagym. Det er våre konkurransepartier og de er oppdelt i Aspirant/rekrutt 9-12 år, Junior 13-15 år og Senior 16+. Disse partiene er det opptak på og det stilles noen krav: Man må være villig til å trene minimum 3 dager i uken, delta på konkurranser og ha et vist nivå på trampett, tumbling og frittstående som er våre tre apparater vi konkurrerer i.

Trykk her for å se oversikten på våre partier

Vi har foreløpig fulle partier på alle våre breddepartier, men send inn påmelding så kan det hende det blir ledig kort tid etter oppstart.

Trykk her for å sende inn påmelding

Vi ønsker at alle våre medlemmer er medlem av vår facebookside «Ørland turnforening» Her kommer det info fortløpende om klubben. Vi har også egne grupper på facebook som gjelder det enkelte partiet og her er det også ønskelig at man er medlem om man har barn på det respektive partiet.
Ørland turn Gymlek
Ørland turn Bredde jenter
Ørland turn Bredde gutter
Ørland turn bredde ungdom
Ørland turn voksenturn
Ørland turn teamgym aspirant og rekrutt
Ørland turn teamgym junior
Ørland turn teamgym senior

Treningstider vår 2019
Terminliste vår 2019