Midt-norske mestere på hjemmebane

Strålende resultater etter helgens mesterskap.

I helgen ble det arrangert midt-norsk mesterskap på Ørland, og hjemmelaget stakk av med 8 medaljer, et gull, 5 sølv og 2 bronse. På Lørdag var det rekruttene som skulle kjempe om å bli midt norske mestere og Ørland sine tropper gjorde en bra innsats må man si! Det var også kvalifiseringskonkurranse for juniorene på lørdag der vi stilte med junior menn, kvinner og mix i alle tre apparatene og vi fikk med halvparten videre til finalene på søndag der de hentet inn flere medaljer. På søndag var også seniorene i ilden og ble midt-norske mestere i et trampett.


 

 

Arrangementet var en suksess og var første i sitt slag her i kretsen der man kjører denne konkurransen over tre dager med treninger på fredag, kvalifisering på lørdag og finaler på søndag. Der det tidligere er klemt inn på en dag fra tidlig morgen til sent på kveld. Den store fordelen vi har her på Ørland er at vi kan ha trening i Ørlandshallen, og i deler av Ørland Arena, samtidig som det foregår konkurranse i den andre delen av arenaen. Vi har nå fasiliteter til å kunne arrangere NM om vi vil.

 

Vi vil også gi en stor takk til arrangementets hovedsponsor AHA-Eiendom som hjalp oss og få ned deltagerprisen pr. person. Dette er vi veldig glade for! Det gjør at flere får muligheten til å delta og flere kommer hit til Ørland.

 

Vi fikk også en fin overrekkelse av Sparebank 1 Midt-Norge som kom for å overrekke ny hovedsponsoravtale til klubben.

 

 

 

 

 

 

Det var også flere som var med og sponset arrangementet og vi er ydmyke for all den støtten dere gir til turnidretten her på Ørland. Tusen takk til


Her er resultatene fra junior og seniorfinalene på søndag og rekruttene på lørdagen