I helgen var Ørland Turnforening på en av Norges største konkurranser i troppsgymnastikk, Opplandspokalen som ble arrangert i Håkonshallen på Lillehammer. Der var det ca .800 utøvere fra hele landet som deltok. Dette var første gangen klubben stilte med tropper på denne konkurransen som har blitt arrangert siden 2000, og klubben har aldri deltatt i en konkurranse med så mange utøvere før så det vises at det er en klubb i vekst.

Vi stilte med to tropper i rekrutt (11-13), tre i junior (13-16) Junior herre, junior damer og junior mix samt er i senior mix (17+)
Siden Opplandspokalen er en av Norges største turnkonkurranser med 360 tropper fordelt på 8 kjønn og aldersklasser er kampen om pallplass veldig stor. Men like vell greide rekruttene å ta med seg en bronsemedalje, juniorene to bronsemedaljer og senior en sølvmedalje. Dette er gode resultater for Ørland turnforening og utøverne som trener hardt to ganger i uka.

Motivasjonen på trening er stor for tiden og det hjelper godt når Juniorguttene, som er første troppen vår som har greid å kvalifisere seg til NM skal ned å prøve seg mot landets beste utøvere om to uker.

 

Her er et bilde av utøverne våre med klubbens nye konkurransedrakter som vi har fått støtte til å kjøpe inn fra SMN 1 og Fosenkraft. Tusen takk for støtte!

 

 

Ukategorisert