Videre i landslagsuttak

 

Martin fikk forrige uke beskjeden han hadde ventet på. Han er nå videre til siste opptaksrunde for landslaget i troppsturn.

Martin imponerte landslagsledelsen med sin hurtighet og styrke på auditionen som var i Haslehallen i Oslo tidligere i september, og holdet nivået i både trampett, tumbling og frittstående.

Fra uttakssamlingen i September var det kun 30 gutter som kom gjennom nåløyet og martin er den nordligste kandidaten av de 30. Frem mot den siste uttsakssamlingen 16. desember er det mye som må finpusses for å overbevise landslagstreneren om at Martin hører til på landslaget. Da nivået på de 30 som er igjen er ganske jevnt, er det småting som utgjør det lille ekstra. Styrke, smidighet, eleganse og stil er noen av de tingene de veklegger.

Må finne egnende treningsfasiliteter

For å kunne trene på disse tingene må vi forberede oss på å reise inn til Trondheim, Orkanger eller Rissa ganske ofte for å trene i en turnhall som har de fasilitetene som må til. Martin utfører noen ganske store hopp i både trampett og tumbling som krever store og myke landingsfelt for å ivareta sikkerheten.

 

Ønsket hos Norges beste lag

Det var flere som hadde merket neg nivået til Martin , Malvik turn og RG ringte like godt til Andreas og spurte om Martin kunne tenke seg å konkurrere for de i Teamgym. Malvik turn og RG jobber for tiden med å heve nivået for å klare å kvalifisere seg til Nordisk mesterskap i 2018. Tidligere landslagstrener og nå trener i Malvik Tomas Bekkavik mener Martin er den de trenger for å forsterke troppen opp mot neste sesong. Malvik er Norges beste lag og dette blir omtrent som om å komme inn i varmen RBK for å dra en sammenligning.

 

Ukategorisert