Trening med Espen Jansen

Espen Jansen

Etter 6 uker med stengt hall og like mange uker uten felles trening, kom konkurranseutøverne i Ørland Turnforening i gang med felles trening i forrige uke. Torsdag 23. april trente utøvere og foreldre på teamgym sammen med Espen Jansen. Via direktesendt trening fikk vi en god økt med fokus på hvordan vi kan trene hjemme for å være best mulig rustet til oppstart når vi endelig får trene i hallen igjen. Styrke, bevegelighet og kondisjon stod på agendaen, og vi fikk en god del tips og triks. I tillegg fikk utøverne mulighet til å stille Espen spørsmål.

Nå klør det enda mer i kroppen etter å komme i gang med turntrening igjen.

Takk til Espen Jansen som stilte opp som trener for oss en torsdag kveld under Korona og takk til SMN1 for støtten til gjennomføring av treningsøkten og foredraget.