Medlemsinfo

Medlemsmail August 2019

Velkommen til høsten og ny sesong med Ørland Turnforening! Denne infoen er sendt ut til alle våre medlemmer på mail. Har du ikke mottatt e-post med dette på så ta kontakt.

NY HALL

Vi  ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen til trening i den nye råe hallen som huser en av norges beste treningsfasiliteter for barn og unge!

Vi gleder oss enormt til å komme i gang med treningen 😀

Uten den enorme innsatsen fra dere hadde vi ikke klart dette! Vi er utrolig takknemlige for jobben dere legger ned i klubben. Sammen får vi ting til å skje 🙂

OPPSTART

Det er noe jobb som gjenstår i hallen så neste uke blir en prøveuke for breddepartiene, teamgym og GymX! Det er viktig å påpeke at hallen ikke er ferdig, det er noe bygging som pågår så utøverne må kun bevege seg der de får lov. Trenerne vil gi beskjed.

Gymlek har vi ikke fått klarsignal til oppstart enda, men vi håper at vi i løpet av starten på uken kan gi dere klarsignal til trening på torsdag. Mail vil bli sendt ut!

AKTIVITETSTILBUDET i klubben øker og vi kan nå tilby breddeturn i alle aldre. 

Fra høsten av vil vi kunne tilby følgende partier:• Gymlek 4 år (foreldre og barneparti, 1 trening i uka)• Gymlek 5 år (foreldre og barneparti, 1 trening i uka)• Gymlek 6 år (foreldre og barneparti, 1 trening i uka)• Breddeturn jenter 7-9 år (1 eller 2 treninger i uka)• Breddeturn gutter 7-9 år (1 eller 2 treninger i uka)• Breddeturn jenter 10-12 år (1 eller 2 treninger i uka)• Breddeturn gutter 10-12 år (1 eller 2 treninger i uka)• Breddeturn ungdom 13-17 år (1 trening i uka)• Aspirant 8-10 år (uttak) (2 treninger i uka)• Rekrutt 11-13 år (uttak) (3 treninger i uka)• Junior 14-16 år (uttak) (3 treninger i uka)• Senior 16-18 år (uttak) 3 treninger i uka)• Ørland turnakademi, Etter skoletid kl. 13.30-16.30(1 eller 2 treninger i uken)• GymX Voksen – turntrening for voksne, nybegynnere og erfarne• GymX Zumba – Zumba, styrke og bevegelighet fra 16 år og oppover• GymX Yoga – Yogatime for nybegynnere (FULLT)• GymX Styrke – Funksjonell styrke og kondisjon med morsomme øvelser

Gymlek partiene våre er for 4, 5 og 6 åringer. Det er 45 minutter med lek og moro for de minste.

På breddepartiene vil man utfolde seg i mange forskjellige apparater og man vil få tilbud om å delta på treningsleirer og konkurranser. På flere partier kan det velges om man ønsker å trene en eller to dager i uken. 

I tillegg kan man få tilbud om å delta på TEAMGYM, som er våre konkurransepartier med 3 treninger i uken. Det er et tilbud til ekstra motiverte utøvere som innehar et visst nivå. Her må man trene 3 ganger i uken og kan konkurrere i alle apparatene i vår gren, Frittstående, Tumbling og Trampett.

GymX er et treningstilbud for voksne. I høst tilbyr vi Zumba, Voksenturn, Yoga og Styrke. All GymX bortsett fra Zumba vil foregå i basishallen. Zumba er i alltreningsrommet i 2. etg. I Ørland Sparebank Arena. Gå inn i nettbutikken og kjøp plass.

ØRLAND TURNAKADEMI er et turntilbud etter skoletid, for skoleelever i 2.-7. klasse. Tirsdag og onsdag 13.30-16.30, selvvalgt om man ønsker å melde på barnet for en eller begge dagene.  Vår nye trener, Happy, er instruktør. Starter den første halvtimen med mat oppe på tribunene, barna må ha med mat og drikke. Så går de ned i turnhallen og har oppvarming, lek og trening. Barnet blir hentet/eller får dra etter avtale. Medlemmer får rabatt, kjøper plass i nettbutikken.

Gå inn på vår hjemmeside for mer informasjon om treningstider og priser.

Vi tar sikte på å starte opp i uke 36 😊

Det er mange barn og unge som ønsker å starte på turn. Hvis ditt barn ikke skal være med videre er det fint om du kan gi oss beskjed så vi kan slippe inn fra ventelistene.

NETTBUTIKK

For å betale for treningskontigenten/beholde plassen dere har fått, går dere i nettbutikken vår og kjøper treningskontigenten. Legg inn kjøpene på alle i familien som skal ha på et kjøp. Vi tilbyr 25% søskenrabatt på søsken nr 2,3 osv. Dette skriver du inn under “øvrig informasjon”. Skriv navn på søsken, rabatten kommer frem i faktura som sendes ut.

I nettbutikken kan dere også handle treningsklær og deltakelse på arrangementer som vi legger ut.

Gå inn via hjemmesiden vår http://orlandturn.no/?page_id=2386

De som står på venteliste må vente med å kjøpe treningskontigent til de har fått beskjed om plass. 

All faktura fra klubben sendes som e-faktura der det er mulig.

TRENERKAPASITET

Har du eller noen du kjenner et hjerte i turn? Vi trenger flere trenere. På gymlek partiene er pågangen stor og vi har mange på venteliste. Kan du tenke deg å være trener eller assistent? Klubben kurser deg så du blir trygg i rollen. Ta kontakt med Andreas Meyer eller Kaja Norum om du kan tenke deg å bidra inn i klubben 😊

TIMEPLAN

NY HOVEDTRENER

Happy startet å jobbe for oss 1. august, vi er glad for å ha funnet en mann som passer godt inn i klubben vår og står for de samme verdiene som oss. Happy vil være tilstede på mange av partiene, både bredde og teamgymog gleder seg til å komme i gang.

SPOND

Vi vil gå over fra facebook til Spond som kommunikasjonskanal rundt oppstart. En sms med informasjon vil bli sendt ut. Spond er en app du laster ned til mobilen som har kommunikasjon mellom trener, medlemmer og foreldre. Alt på ett sted!

DUGNAD

Ørland Open Arrangeres i uke 48, lørdag og muligens søndag. Dette er en konkurranse hvor alle som ønsker får delta og vi inviterer klubber i hele regionen.

Vi ber om at alle setter av helgen for dugnadsjobb. Ørland Turnforening holder ikke på med loddsalg eller annen salg hvor vi banker på dører. Vi får inn penger via arrangementer, for å få til dette er vi avhengig av hjelp fra deg og dere! 
Partiene har ansvar for ulike områder under arrangementer. 

Her er en grovfordeling over ansvarsområder under Ørland Open. 

HvaParti
KioskTG rekrutt
OvernattingBredde gutter
BespisningBredde jenter
Klargjøre hallGymlek
SekreteriatTeamgym junior og senior
RyddeteamBredde ungdom

GRASROTGIVER

Tipper du? Sett Ørland Turnforening som din grasrotmottaker!

Grasrotandelen fungerer slik at du kan gi sju prosent av summen du allikevel spiller for hos Norsk Tipping til et frivillig lag eller en forening som har registrert seg som grasrotmottaker i Frivillighetsregisteret i Brønnøysund.

Det vil si at dersom du er grasrotgiver og spiller Lotto for 100 kroner, gir du automatisk sju kroner til din grasrotmottaker. Dette skjer uten at det går utover spilleinnsatsen, premien og vinnersjansene dine.

Trykk på linken under og se hvor mye vi har fått fra våre grasrotgivere hittil i år. Bli en av de du også! 

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=996900304

Samtidig sender vi en utfordring til alle våre medlemmer om å verve minst en person til å bli grasrotgiver for Ørland Turnforening. Hvem tar utfordringen?

Kontortid daglig leder er tirsdag og onsdag. 

Henvendelser skal gå til dagligleder@orlandturn.no

Med sportslig hilsen,

Kaja Norum og styret i Ørland Turnforening

Vi ønsker å takke våre sponsorer som sammen med oss og dere jobber for at Ørland Turnforening skal være Norges beste klubb å være i J